Uusi koti

Moi pitkästä aikaa! Tänne on tullut kirjoiteltua näköjään viimeksi maaliskuussa, joten olisikohan korkea aika päivitellä taas hieman kuulumisia.

Reilu kuukausi sitten muutimme poikaystäväni kanssa uuteen kotiin. Asuin edellisessä kodissani yli neljä vuotta, joten muuttaminen aiheutti itsessäni hyvin sekalaisia tunteita. Toisaalta uuteen kotiin muuttaminen tuntui ihanalta, pääsisihän siellä taas sisustamaan alusta alkaen uudenlaista asuntoa ja maisemanvaihdos Helsingin sisälläkin tuntui virkistävältä. Toisaalta vanhaan asuntoon liittyi paljon muistoja ja pidin asunnosta kovasti, joten sen jättäminen tuntui myös raskaalta.
Nyt olemme asuneet uudessa kodissamme reilun kuukauden enkä kaipaa vanhaa asuntoani oikeastaan enää ollenkaan. Myös uusi asuinalue tuntuu jo hyvältä ja turvalliselta. Uudessa asunnossamme on neliöitä noin 69. Täältä löytyy makuuhuoneen ja olohuoneen lisäksi myös pieni vierashuone/työhuone, josta olen hyvin innoissani. Olen aina mielelläni majoittanut ystäviäni ja perhettäni, joten ihanaa että nyt siihen on entistä paremmat mahdollisuudet. Ikkunoita löytyy kolmeen ilmansuuntaan, joten myös luonnonvaloa löytyy tästä asunnosta enemmän, joka on tietenkin aina plussaa.

Muuttaessa sitä taas yllättyi kaikesta siitä tavaran määrästä mitä kaappien syövereihin on tullut vuosien saatossa hamstrattua. Uudesta asunnosta löytyy onneksi ihan mukavasti säilytystilaa, mutta vielä pitäisi päästä joistakin tavaroista eroon, jotka eivät ole löytäneet paikkaansa uudesta kodista.
Yksi lempiasioistani uudessa kodissa on se, että olohuoneeseen mahtui ruokapöytä. Olen haaveillut pyöreästä ruokapöydästä jo jonkin aikaa, joten ihanaa että tänne sellainen vihdoin mahtui. Tämän pöydän ääressä on tullut jo istuttua pariin kertaan ystävien kanssa illallistaen ja nytkin itseasiassa kirjoitan tätä postausta tuon pöydän ääressä. Meillä on myös keittiössä toinen ruokapöytä, jonka ääressä yleensä syömme. Tämä pyöreä ruokapöytä on siis erikoistilanteisiin, kun tekee mieli kattaa pöytä olohuoneen puolelle.
Myös joitakin muitakin huonekaluja päätimme päivittää muuton yhteydessä. Löysimme esimerkiksi huutokaupasta tämän ruskean sohvaryhmän, joten päädyimme antamaan edellisen sohvamme pois. Tämä ruskeaa samettia oleva sohvaryhmä on alunperin 50- tai 60-luvulta ja on ilmeisesti kuulunut ennen meitä vain yhdelle omistajalle. Sohvaryhmä on erittäin hyvässä kunnossa ja myös mukava istua, joten tämä oli kaikin puolin onnistunut huutokauppaostos. Sohvaryhmä kustansi meille muistaakseni 55 euroa, joten hintakin oli hyvin huokea.

Sellaisia kuulumia tällä kertaa! Yritän päivittää blogia taas hieman useammin, mutta täytyy myöntää että marraskuun pimeät illat meinaavat verottaa omaa jaksamistani.

Mukavaa marraskuun jatkoa <3

- Sanni

Translation:
Here are some pictures of our new apartment, where we moved in early October.

Kommentit

back to top