Kirpputorilöytöjä


Moikka ja mukavaa uutta vuotta! Näin tammikuun puolella sisustusjutut kiinnostavat taas enemmän ja kuvaaminenkin on ollut hieman helpompaa muutamien aurinkoisten päivien johdosta. Tätä postausta kirjoittaessa ulkona tosin tuulee ja sataa kuin viimeistä päivää, joten ihan keväisissä tunnelmissa ei sentään vielä olla.

Ajattelin tänään jakaa muutamia lempijuttujani täältä kotoamme. Suurin osa tavaroistammehan on kirpputorilöytöjä enkä osta oikeastaan juuri mitään uutena. Kirpputoreilla tulee pyörähdettyä useamman kerran viikossa, joten löytöjäkin tulee tehtyä suhteellisen usein. Kirpputoreilta löytyykin kaikki tarvittava kodintavaroista vaatteisiin.


Ensimmäisenä esittelen tämän ihanan tarjoiluvaunun ja sen päällä olevan asetelman. Äitini lupasi minulle jo aikoja sitten vanhan hymytyttöpatsaansa ja nyt sain sen vihdoin tänne meidän kotiin. Olen ihaillut tuota patsasta ihan pienestä pitäen ja olen niin onnellinen, että saan ihastella sitä nyt jatkossa täällä meidän kodissa. Esine on toki kovin rakas myös sen historiansa takia, äitini on saanut sen omassa lapsuudessaan. Tämä tarjoiluvaunu on myös yksi lempiasioistani täällä kotona, poikaystäväni löysi sen viime syksynä roskalavalta. Kuparinväriset lautaset, kynttilänjalka sekä värilliset kivet ovat kirpputorilöytöjä. Luhdan huonetuoksun ostin viime syksynä Habitare-messuilta ja pidän sen vanilijaisesta tuoksusta todella paljon. Emil Cedercreutzin siluettityö muistuttaa poikaystäväni kotipaikkakunnasta.


Hymytyttöpatsaan lisäksi sain äidiltäni nämä kaksi Festivo kynttilänjalkaa. Ne ovat aikoinaan kuuluneet isovanhemmilleni, joten niistäkin tuli minulle kertaheitolla hyvin rakkaat. Mielestäni on ihanaa tietää tavaroiden historia, se antaa niille vielä oman erityisen merkityksensä. Kuvassa näkyvä maljakko on poikaystäväni roskalavalöytö.


Tämän ihanan kukkataulun bongasin noin viikko sitten kierrätyskeskuksesta ja hetken pohdittuani kiikutin sen kotiin. Pidin erityisesti taulun väreistä sekä sen kehyksistä eikä hintaakaan ollut kuin kaksi euroa. Ripustin taulun ainakin toistaiseksi tuohon sänkymme viereen ja se sopii siihen mielestäni itseasiassa aika kivasti.


Makuuhuoneen toiselta seinältä löytyy myös muutamia kierrätyslöytöjä. Vasemmalla puolella näkyvät taulut, senkki sekä kultainen kynttilänjalka ovat roskalavalöytöjä. Rottinkinen viuhka, oikealla näkyvät taulut, oranssi kynttilälyhty sekä nojatuolit ovat kirpputorilöytöjä. Peili ja päiväpeitto ovat ystäväni vanhoja, jotka jäivät minulle hänen muutettuaan ulkomaille.


Myös keittiöstä löytyy paljon kierrätyslöytöjä. Takana näkyvä vanha keittiöntaso on poikaystäväni Tori-löytö, keittiön pöytä löytyi roskalavalta ja tuolit on kirpputorilöytöjä. Puinen tarjoilualusta on Woodmindin, Pentikin tumma tuikkukippo, Arabian valkoinen kannu, vaalea matto sekä kristallituikkukippo ovat niin ikään roskalavalöytöjä. Takana näkyvän Maggie Stephensonin printin bongasin noin vuosi sitten Instagrammista ja ihastuin siihen niin paljon, että tilasin sen itselleni.

Tällaisia kirpputorilöytöjä tällä kertaa! Esittelen kirppislöytöjäni myös ahkerasti Instagramissa nimimerkillä @sanniboho. Oikein mukavaa tammikuun jatkoa!




Kommentit

  1. Itsekin hankin kalusteet kirpparilta tai ihan roskalavoilta. Erityisesti tykkään vintagesta. Ihana tuo sinun olohuoneen pöytä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Roskalavat on kyllä hyviä paikkoja bongata kaikenlaisia aarteita! Kiitos!

      Poista
  2. Tykkään todella paljon sisustustyylistäsi, tuo hymytyttöpatsas on myös hauska yksityiskohta. Itsekin tykkään pyöriä kirpputoreilla. Pyrin nykyään ostamaan suurimman osan vaatteista ja sisustustarvikkeista käytettynä.

    https://www.wanhanestori.fi/

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

back to top