Viimeaikaisia kirpputorilöytöjä


Viime aikoina olen kierrellyt paljon kirpputoreja ja mukaan onkin tarttunut vähän kaikenlaista. Bongailen kirpputoreilta yleensä kodintavaraa, sillä itselläni on tullut joku ähky vaatteisiin. Kivoja vaatteita tuntuu myös olevan jotenkin vähänlaisesti pääkaupunkiseudun kierrätyskeskuksissa ja Konteissa. Toki kirpputorien vaatepuolikin tulee tarkastettua läpi aina silloin tällöin. Tässä postauksessa keskitytään kuitenkin kodintavaraan ja esittelen teille hieman millaisia löytöjä olen tehnyt. 

Yllä olevan kuvan kaksi maljakkoa löysin Kontista pari viikkoa sitten, kun siellä oli -50% pois kaikista tuotteista. Maljakot ovat West German Pottery-tuotantoa ja maksoivat minulle yhteensä alle neljä euroa. Minusta maljakot näyttävät kivalta ihan sellaisinaan piirongin päällä, mutta toki kevättä ja kesää kohti mentäessä niihin on kiva asetella kukkiakin. Myös kuvassa näkyvät kolme kirjaa löysin Kontista ja ne maksoivat minulle yhteensä noin kolme ja puoli euroa. Varsinkin tuosta The Fifth Agreement-kirjasta olen kuullut paljon ja odotankin innolla pääseväni sen pariin. Valkoinen patsas löytyi puolestaan kierrätyskeskuksesta ja maksoi yhden euron.


Tämä pieni ryijy on lempikirppislöytöni hetkeen. Ihastuin heti sen värimaailmaan ja kokokin oli mielestäni juuri sopiva. Ryijyn alkuperäinen hinta taisi olla 5 euroa, mutta sain siitä -50% alennusta, joten hinnaksi jäi vaatimattomat 2,5 euroa. Tiedän, että kaikki eivät ryijyille lämpeä, mutta onneksi poikaystäväni sattuu olemaan myös sen verran vanhanaikaista sorttia, että hänelle ryijyn ripustaminen seinälle sopi erittäin hyvin.


Tämä toinenkin ryijy löytyi samasta Kontti-myymälästä ja sen alkuperäinen hinta oli 4 euroa, josta alennuksen jälkeen jäi maksettavaa 2 euroa. Tämä ryijy pääsi makuuhuoneemme seinälle ja se mielestäni istuu siihen niinkuin se olisi aina siinä ollutkin.


Ylemmässä kuvassa näkyvän oranssin maljakon löysin kierrätyskeskuksesta joulukuun lopussa. Heti sen nähtyäni ajattelin, että se näyttäisi kauniilta valkoisien tulppaanien kanssa. En löytänyt viimeksi kaupasta valkoisia tulppaaneja, mutta hyvinhän se näyttää istuvan näiden punaistenkin kaverina. Tämä maljakko oli alunperin tuikkuteline ja maksoi minulle 5 euroa. Takana näkyvä musta rahikin on kirpputorilöytö viime syksyltä. Bongasin silloin Tampereen Lielahden Kontista kaksi tälläistä pientä rahia, toinen päätyi vanhempieni kesämökille ja toinen meille tänne Helsinkiin. Rahit maksoivat 20 euroa kappale.

Jos muiden viime aikaisten kirpputorilöytöjen esittely kiinnostaa niin tein viime viikolla Youtube-kanavalleni videon, jossa esittelen useita eri kirppislöytöjä.

- Sanni

Translation:
Talking about some latest thrift store finds - check the English version from Youtube!

Kommentit

back to top