Boheemi koti Helsingissä


Boheemi, lämmin ja second hand - niillä sanoilla kuvailisin meidän Helsingissä sijaitsevaa kotiamme. Tästä kodista löytyy paljon vanhoja huonekaluja, joita on pelastettu niin kierrätyskeskuksista kuin roskalavoiltakin. Monella huonekalulla on takanaan mielenkiintoinen tarina miten juuri ne ovat päätyneet tähän asuntoon ja siitä huonekaluissa juuri pidänkin. Tätä kotia ei ole sisustettu yhdessä päivässä vaan tavarat ovat löytäneet paikkansa pikkuhiljaa. Se tekee kodistamme myös persoonallisen, sillä täysin samanlaisia huonekaluja tai tavaroita voi olla vaikeaa löytää. Tämä koti myös muuttuu jatkuvasti, sillä kirpputoreilta tulee kiikutettua kotiin aina jotain uutta jolle täytyy sitten tehdä taas tilaa.



Pidän kovasti tästä kotimme hieman mummolamaisesta tunnelmasta. Jokaisesta huoneesta löytyy muutamia kasveja, jotka tuovat mielestäni eloa sisustukseen. Useimmat huonekalumme olemme löytäneet todella edullisesti ja jopa ilmaiseksi pienemmistä kierrätyskeskuksista, Internetin kierrätyspalstoilta sekä roskalavoilta. Mielestäni on ihanaa antaa vanhoille huonekaluille uusi elämä ja vanhat huonekalut ovatkin usein mielestäni paljon kauniimpia ja paremmin tehtyjä kuin uudet.



Lisää kotimme tunnelmaa voit käydä kurkkimassa Instagram-tunnukseni @sanniboho (klik!) takaa. Loin tämän koti aiheisen Instagramin tänä syksynä ja olenkin päivitellyt sinne melko ahkerasti.


Kurkkaa myös Youtubeen tekemäni asunnon esittely video :--)

-Sanni

Translation:
Some photos and a home tour of our mid-century modern apartment

Kommentit

back to top