Lempeä summer bucket list






10 asiaa, jotka haluan tehdä kesällä 2020:

1. Nukkua teltassa
Viime vuonna tähän aikaan olimme suuntaamassa serkkuni kanssa Norjaan Lofooteille ja se reissu on jäänyt päälimmäisenä mieleen koko viime kesästä. Upeat yöttömät yöt, lukuisat autossa istutut kilometrit, vaellusretket vuorilla ja illallisten kokkaaminen trangialla. Koko reissu oli niin taianomainen, että siitä jäi palava halu viettää tänäkin kesänä ainakin muutamia öitä teltassa. 

2. Roadtrip
Kesään kuuluu roadtripit. Oli kyseessä sitten viereinen kaupunki tai joku muu kohde pidemmän matkan päässä, roadtripille on päästävä! 






3. Kerätä luonnonkukkia ja tehdä niistä seppeleen
Yllä oleva kuva on viime juhannukselta, kun keräsimme serkkuni kanssa juhannusaattona kukkia ja askartelimme niistä seppeleet. Ulkomailla asuva serkkuni vietti ensimmäistä kertaa elämässään juhannusta Suomessa, joten juhannus oli täynnä kaikkia perinteisiä aktiviteetteja, kuten kukkaseppeleiden tekoa, juhannustaikoja, grillaamista ja saunomista. Toivon kaikkia näitä myös tälle juhannukselle!

4. Pyöräillä
Pyöräretki johonkin lähelle tai kauas olisi ihana toteuttaa joko täällä Helsingissä tai sitten jossain mökkimaastoissa. Pyöräretkelle tarvittaisiin toki myös hyvät eväät.

5. Saunoa ja uida
Saunominen ja uiminen on kyllä kesän parhaita asioita, joita pitäisi tehdä aina kun siihen ilmaantuu mahdollisuus.






6. Viettää aikaa ystävien kanssa
Sattuneesta syystä kevään aikana on tullut nähtyä ystäviä todella vähän, joten nyt kesällä olisi ihana ottaa menetettyä aikaa takaisin ja keksiä kavereiden kanssa kaikkea spontaania kesätekemistä.

7. Seikkailla Martan kanssa
Koiranpentuni Martta on nyt kesäkuun puolivälissä 5 kuukauden ikäinen ja lenkkien pituuskin kasvaa pikkuhiljaa. Martan kanssa olisi ihanaa seikkailla jossain muissakin maisemissa kuin tutuilla lenkkipoluilla kodin lähellä. 






8. Käydä museossa
Museokorttini on vielä kesän ajan voimassa, joten siitä pitäisi nyt ottaa kaikki irti ja vierailla mahdollisimman monessa mielenkiintoisessa museossa. Ainakin Alvar Aalto sekä Mäntän museotarjonta kiinnostavat! 

9. Veneillä
Opettelin viime kesänä ajamaan vanhempieni moottorivenettä, joten sillä olisi kiva tehdä joku retki tänäkin kesänä. Yksi retkikohde voisi olla esimerkiksi mökkimme läheinen laavu, jossa voisi keittää vaikka pannukahvit. 

10. Nauttia
Tämä kesä on poikkeuksellinen monellakin tapaa, mutta haluan yrittää nauttia siitä silti mahdollisimman paljon. Vaikka rahaa ei olisikaan paljon, voi monia asioita tehdä ihan pienelläkin budjetilla. Saunoa, uida, valvoa auringonnousuun, pyöräillä, seikkailla ja hyödyntää sen museokortin viimeiset edut. Kesä 2020, olen valmis. 




- Sanni

Kommentit

back to top